Blog

November 21, 2019

Revista Perla në Panairin e librit “Tirana 2019”

Në datat 13-17 nëntor 2019 në Pallatin e Kongreseve u organizua panairi i librit “Tirana 2019”. Në stendën e Fondacionit Kulturor “Saadi Shirazi” krahas librave me […]
November 12, 2019

Publikohet numri 2/2019 i revistës “Perla”

Është publikuar së fundmi numri i ri i revistës kulturore-shkencore Perla Nr. 2/2019 botim i Fondacionit Kulturor “Saadi Shirazi”. Në këtë numër ndër të tjera do […]
November 8, 2019

Nata e poemës dramatike me temë “Mbrëmë i pëshpërita një ylli”

“Mbrëmë i pëshpërita nje ylli”, ishte nata e poemës dramatike, e cila solli per publikun poezitë e filozofit dhe poetit të njohur pers Mevlana Xhelaledin Rumi. […]
July 24, 2019

Organizohet në Teheran konferenca me temë: “Sanksionet kundër paqes globale, në këndvështrimin e fesë”

Ditën e hënë më 23 korrik 2019 u zhvillua në Teheran konferenca me temë: “Sanksionet kundër paqes globale, nga këndvështrimi i fesë”. Në këtë veprimtari merrnin […]
Albanian